I Stockholm hittade jag en matta som vi ska köpa och ha i hallen sen. Jag älskar den och den kommer passa så bra! Det får nog bli korgen också, den är jätte fin den med och finns i många olika färger. Här är deras hemsida där man kan läsa om vad Afroart är för butik och kolla på deras fina saker.


I torsdags var mamma och jag i Stockholm på mässa. Det var jätte härligt att vara bara vi två och vi hade det så roligt! Vi började med mässan som var intressant men vi trodde det skulle vara mer inredning, men det var bara 1/6 som var inredning och resten var för dem som vill bygga hus, göra nytt badrum, kök eller liknande. Men det var roligt att kolla på det med. Ballongerna i ser är från barnmässan som skulle vara dagen efter, den hade jag vela gått på! Vi lyssnade på "Arga snickarn" och kollade när Leila Lindholm bakade, vi fick även smaka. Det var otoligt gott! Sedan åkte vi in till stan och kikade runt i fina affärer och åt på en mysig italiensk restaurang. Tåget hem gick kl 19, vi kom dit kl 9 så det var en lagom lång dag. Men nästa gång ska vi gå på någon mässa med mer inredning!

Imorgon blir vårt hus klart för inflyttning så vi flyttar nog på onsdag eller torsdag redan. Vi längtar jätte mycket!! Nu ska jag göra lite äpple i ugn med glass och ni ska få kolla på en massa bilder från Stockholm.

Puss så länge.



Mamma och Svenne har flyttat till Toltorp nu och dem trivs så otroligt bra! Jag pratade med mamma i telefonen igår och hon berättade att dem var så lyckliga där ute, jag är så glad för deras skull.
I torsdags var mamma och jag på mässa i Stockholm (bilder kommer) och när vi kom hem så åkte jag med ut till Marmorbyn och tog med min deras lille kattunge hem. Han heter Mini och är super mysig och jätte söt. Han sov hos mig i torsdags då mamma och Svenne inte ville ha honom i huset när dem springer in och ut (han har inte varit ute ännu) med en massa saker. Vi hade jätte gosigt! Här är lite bilder på honom.


Perfekt start på dagen.

I lördags bjöd jag på trerätters middag här hemma och det blev en trevlig kväll med god mat och intressanta diskussioner. Det fotades inte så värst mycket men här är några få bilder från kvällen.