Har haft en så mysig dag! Jag, Vilja, Linda och Lotten har varit hos Emma i Odensbacken och fått mat och efterrätt. Väldigt avslappnat och mysigt, precis i min smak! Nu ligger jag här i sängen (bäddsoffan) och tänkte snart släcka.

Har sovit här i gästrummet nu sedan vi kom hem från Ängelholm, vilket är snart två veckor. Anledningen är att vi försöker få Vilja att inte äta på nätterna, och om hon vaknar och ser att jag ligger kvar i sängen när Jocke tar henne så skriker hon tills hon får komma till mig. Så, Jocke sover med henne i sovrummet och det går väldigt bra, vi är nere på en till två gånger per natt istället för fyra! Han lägger även henne varje kväll och det går också himla bra. Så skönt att äntligen kunna sova i lite längre perioder och slippa vara den som springer upp på kvällarna till henne så fort hon vaknar.

Imorgon blir en hemmadag tror jag och städning av hemmet är ett måste.

Pusshej!

Ni är ett gäng trogna läsare som fortfarande tittar in hit. Tur för mig, för jag har inte varit en flitig skrivare!

Vi har varit i Ängelholm med Jocke en vecka så har inte riktigt haft tid. Men ni förstår säkert.

Vilja kravlar sig fram nu och hej vad det går, hon är så duktig. Snart kryper hon säkert med för hon kör upp rumpan i luften en massa. Hon har fått två övertänder som är stora nu, dem växte bra mycket snabbare än undertänderna. Och för fyra dagar sedan så lärde hon sig att klappa händerna och det ser så gulligt ut.

Maten står på spisen så jag tänkte fixa klart den, panerad fisk med färskpotatis blir det idag. Hej!

Jocke är iväg på Sweden rock, så jag och Vilja har varit själva hemma sedan i onsdags morse. Allt flyter på bra men nu vill jag bara ha hem honom.

Igår bjöd Jens och Anna på mat, jag fick vildsvin och det var riktigt gott. Dem väntar en litet bebis i början på augusti så Anna börjar bli stor nu och magen hoppade på som bara den. Så himla kul att se!

Idag kom pappa ut på fika och var barnvakt medan jag klippte gräset. Igår bakade jag en key lime pie, så det smaskade vi på.
Framåt kvällen badade Vilja i sin fina pool ute på altanen och jag har underhållit mig med att kolla på serier.

En väldigt lugn dag helt enkelt, så skönt!

https://cdn1.cdnme.se/2641522/6-3/pic_51b3a1e19606ee4a43fcae51.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2641522/6-3/pic_51b3a1e19606ee4a43fcae51.jpg" class="image">

Igår åkte vi till Söderköping med Tobias, Frida och Alwin. Kanon väder och supermysigt! 
 
Lite bilder från dagen 
 
 
 
 
 
 
 
Igår hade vi namngivningskalas för Vilja och som ni förstår så har det varit mycket att planera och fixa. Därför har jag lagt bloggen åt sidan. 
Gårdagen var helt prefekt! Härligt väder, glada gäster, super god mat och otroligt fina presenter! 
Ska skriva mer om dagen senare men ville bara titta in och säga hej. 
 
Nu ska vi till Smultronstället och äta glass!