Igår var det dags för ettårs sprutan för Vilja. Hon skrek ju såklart, men var jätte duktig ändå. Vågen stod på 9260 och 74 cm, hon är inte så stor våran tös men följer sin egna kurva så fint! 
Hon har haft lite svårt att gå upp i vikt förut och när hon var sjuk nu för några veckor sedan så gick hon ner i vikt. Men nu är hon alltså tillbaka på rätt spår igen! Dagen har varit lite sisådär, hon är på gränsen till feber och har blivigt lite förkyld igen. Men vi har lekt inomhus och varigt på en liten promenad. 

Jocke la Vilja förut och somnade såklart själv med... Så jag ska också gå upp och lägga mig hos dem. Är så trött! 

Hej! 


I måndags träffade vi Linda över en fika och en sväng på stan, löven och fontänen vad väldigt intressant ❤️



Så, nu är hon 1 år! Morgonen började med paket på sängen och sång, så mysigt. Kalaset var super, mycket folk och fina paket! Vilja fick såklart äta av sin tårta och oj vad hon smaskade och nästan stressade i sig sin bit. Kanske för att hon inte brukar få äta sånt, men på sin födelsedag är det klart att man får äta tårta. 
Jag gjorde tårtan med ljusa bottnar, mosade hallon, geischafluff och grädde med färska hallon ovanpå. Det blev god och fin. Det ska bli så roligt nästa år när hon fyller för att hon kommer förstå så mycket mer och så kan hon öppna paketen själv och så. 









Satte mig precis ner och har en sådan skön känsla i kroppen. Hela huset är rent och fint, har plockat och städat hela dagen. 

På tisdag åker jag och mamma till Ullared och kommer hem på onsdag, det känns lite jobbigt att behöva vara ifrån Vilja en natt. Men hon är ju hemma med Jocke och det känns bra. Jag ammar ju fortfarande på morgonen så jag hoppas att jag inte tuppar av av spända bröst, men det borde gå bra! 

Nu är det endast en vecka kvar tills våran tös fyller ett år! Jösses. 



Jocke är uppe och lägger Vilja, babymonitorn är på och hör att han läser en godnattsaga för henne. Han läser ur sina Classic motor tidningar, haha! Ja, med rätt inlevelse så går det ju bra ändå! 



Vilja är sjuk igen! Först var hon förkyld för ett tag sedan, frisk i en vecka och sen sjuk igen. Då höll det i sig i två veckor och efter att hon har varit frisk i fem dagar så börjat skiten om igen. Hög feber, snorig och krävande tös har jag här. Vi får hoppas det går över tills hon fyller! 
För ett år sedan så skulle våran lilla skatt ha tittat ut, men hon trivdes för bra i sin mammas mage och valde att stanna två veckor till. Om 14 dagar blir du ett år och tiden har aldrig gått fortare! 

Du är så duktig på så mycket, så otroligt bestämd och mysig. Ena stunden skriker och gråter du i panik på golvet för att du inte fick ha kvar fjärrkontrollen i handen, för att nästa sekund vara hur mysig som helst genom att ge oss pussar och kramar. Älskade lilla barn. 

Du är ingen bebis längre, och för varje dag som går så visar du oss mer och mer hur du fungerar och vem du är. Du förstår vad vi säger och har tagit några första egna steg. 


Vi har aldrig varigt stoltare, din pappa och jag.