En dag som blev helt perfekt! Den började med sovmorgon och därefter en båttur med Tobbe och Frida. Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning och kilade över till dem där kvällen skulle spenderas med dem, Fanny och Nicklas.
Det blev grillning, kubb och bad för Tobbe på kvällen. Kunde inte ha haft en bättre dag!
 
Lite bilder.
 
Fanny, Nicklas och Jocke
 
 
Förrätten som bestod av parmaskinka, melon, roccula och pinjenötter
 
 
Solbränd och glad
 
 
Nicklas, Frida och Jag
 
 
Efterrätten som var pannacotta
 

Ååh! Det värker i hela kroppen! Slutade jobbet för en timme sedan och ligger nu i sängen och ska sova. Ska sova läänge imorgon sen ska vi hem till gull Frida och Tobbe på trerätters. Ska bli jätte kul. Vi står för förrätten och det blir favorit i repris från nyår. Parmaskinka med melon, roccula och pinjenötter.

Men nu ska jag sluta mina ögon och somna in.
God natt.

I vanliga fall så hade jag nog gjort mig i ordning för sängen men jag ska strax åka iväg till jobbet. 21-00.15. Det kommer gå fort tror jag men är så himla trött på kvällarna.
Idag har jag fått snosa på lille Viktor hos Emma. Fick byta blöja, gosa och det bjöds på gott fika.
Nu ska jag äta något sen jobb.

Då var det tydligen dags för mig att lära mig amma. Fick broschyren av våran barnmorska (Jockes moster) i fredags. Vi fick också lyssna på dem små hjärtljuden och mäta min mage. Allt såg fint ut. Nu ska jag laga mat, fisk med potatis och äggsås blir det.

Ligger i sängen och tänkte försöka sova men det sparkar för fullt i magen, så lite svårt är det allt. Idag fick jag ett par super sköna mamma byxor av mamma som jag kan ha på jobbet.
Folk kommenterar magen allt mer och det börjar synas rätt mycket. Men kan fortfarande gömma magen under jackan eller en stor tröja. Tror jag. Haha!
Nej nu är jag trött och ska släcka.
God natt

Kom precis hem från en härlig skogspromenad med J. Vi gick 3,35 km på 50 min. Inte så snabbt men jag orkar verkligen inte gå fort längre, blir helt slut!
Igår firade vi Josse som tog studenten och på kvällen grillade vi med Hampus och Pernilla.
Nu ska jag ta mig något att äta.

Idag har jag lunchat med Tilda och Emma och umgåtts med Albin på stan där vi hittade en massa smått och gott på JC. Han följde med mig och handlade och ikväll bjöd vi över Frida och Tobbe på tacos, mycket trevligt! Jag är uppvuxen med att äta kokt ägg till tacos.
Väldigt udda och ovanligt förstår jag. Hur äter ni tacos?

Jag kunde ju som sagt var inte hålla mig igår. Det som fattas nu är madrass, kudde, lakan, ett eller två till påslakan och örngott, gosedjur och en fin mobil.

J ritade en bebis på min mage förut, pussade på den och sa att det var Alice. (vi kallar hen för det) Det är kärlek.

För en liten stund sedan så kunde J känna sparkarna utanpå med sin hand för första gången. Han blev så glad och jag med såklart! Så mysigt att han äntligen kan känna vår älskade röra sig här inne.
J har åkt på jobb och jag ska kolla på Men of honor med jordgubbar, bananer och choklad. Idag har jag jobbat och byggt ihop spjälsängen. Kunde inte hålla mig! Ni får säkert se den imorgon.

Puss!

Efter jobbet åkte jag och handlade kyckling klubbor och godis. Har precis ätit kyckling med sallad och bröd. Väldigt gott. Snart ska jag hugga in på godiset men måste låta maten sjunka ner lite.

Vi har fått en jätte fin spjälsäng och täcken av mammas väninna som jag fick med mig hem i förrgår, och jag är så himla sugen på att sätta ihop den och se hur fint det kommer att bli. Men ska nog försöka vänta några månader ändå. Ni kommer få se den när det är dags att bädda i ordning sängen. När gör man det förresten? Är ju bara i vecka 25 (24+0) men vill ju njuta och längta en massa innan bebisen kommer.
Vad tycker ni?

Igår morse fick jag uppleva något rätt så häftigt för att vara första gången. Och jag antar att det inte var den sista. Skrutt i magen hade hicka och magen studsade på som sjutton. Haha. Det kändes så himla kul! Jag känner sparkar hela dagarna nu men speciellt på morgnarna och kvällarna när jag är stilla. Det är lite konstigt men roligt ändå. Men det är inte kul när den lille sätter igång och kommer emot urinblåsan.. Men det går över lika snabbt. Blir säkert värre sen.

Idag har jag umgåtts med Emma och sen var jag på Harrys med Tilda och några fler. Blev tvårätters för min del. Gott.

Jag ligger i sängen, nyduschad och ska sova för imorgon väntar jobb. Första gången på tre månader. Ska säkert gå bra.
God natt.

Dagen började kl 10 med frukost på sultans med Emma och Viktor, lika gosigt som sist. Sen åkte jag och Tilda till Norrköping, jag köpte mammabyxor. Om någon tycker jag har varit snäll och vill ge mig en present, så kan jag tipsa er om tre ljusstakar från Lagerhaus som är gudomliga! Rosa, turkost och beige. Alltid vackert tillsammans.
Natten spenderas åter igen hos mamma, sömnen inatt var inte den bästa så imorgon ska jag ta en lång sovmorgon. Men ska försöka hålla mig vaken ett par timmar till. Är helt slut efter dagen.

Puss

Idag har jag varit hos Frida och Tobbe några timmar, vi hade ner en stor buske och jag blev bjuden på äppelpaj med glass. Otroligt gott!
Till kvällen åkte jag ut till mamma och ska sova här. Har blivit bjuden på mat och gått en promenad med mamma.

Imorgon blir det frukost på sultans med Emma och Viktor och sen ska jag åka till Norrköping med Tilda.

Hoppas eran dag har varit bra.
Puss

Nu har han farit. Tisdag till söndag blir han borta och målet är Sweden rock med tre vänner. Hoppas dem slipper regn och får det kul men det kommer att bli lite jobbigt att vara själv. Överlever lär jag göra, men vet i tusan om det kommer bli lätt.

Måleriboden hade utförsäljning med 50% idag och jag vad där med Frida imorse vid 11 och fyndade en stor turkos skål och en såskanna. Folk vad som tokiga och vi stod i den där jäkla kön i 45 minuter, men det var det värt!
Vid kl ett tog jag en fika med Emma (vi gick i samma klass från sexårs till nian) och hennes lille Viktor på två månader. Gud så mysigt det var, jag snosade och gosade länge med honom och känner redan att jag har ont i mina armar, haha!
Jag fick öva på att köra barnvagn och mata med flaska.
Köpte med mig ett super mjukt baby påslakan också och fick med en liten skallra på köpet.
När jag kom hem så gick vi en promenad med Frida, Tilla och Tobbe, kollade till våran båt och följde med dem hem för att umgås, väldigt trevligt. Nu är jag helt slut och imorgon väntar akupunktur och bakning med Tilda.

Puss.

Jag glömde ju. J har köpt en fyrhjuling idag.
-Den är bra att ha.
Påstår han, jag vet inte om jag håller med men mig gör det inget att vår motor familj växer. Tre bilar, en båt, två motorcyklar och en fyrhjuling. Lite kul är det ju ändå.
Jag har lovar Sandra (som inte hann se vårt hus innan hon åkte till USA) att visa upp bilder på vårt hem och tänkte göra det någon dag i veckan.

Puss

Idag har vi haft en riktigt stor städ dag och det behövdes. Det har plockats, dammats och moppats i hela huset. Vi har också grillat, det blev fläskfilé, halloumi, färsk potatis, philadelphiaost med honung och lime och en god sallad till. Till efterrätt blev det vit chokladmousse med färska hallon.

100 gram choklad och 2 1/2 dl lätt vispad grädde för fyra personer.

Igår fick jag äran att följa med till Harrys och äta middag med ett gäng tjejer och Jennys kille. Det firades att Jenny nu är hemma efter att ha tillbringat 1 1/2 år på Malta. Det var väldigt trevligt att träffa så många trevliga tjejer och maten smakade super gott.
Hoppas på fler gånger!

På dagen fikade jag och J på Sultans innan det var kalas hos Robin. Tre små bus ungar var med, vi hade fullt upp och det var så kul.

En fin bild som Tilda tog när vi fick in maten.

Nu har vi beställt vagn från babyproffsen i Norrköping. Ska hämta den i början på September. Fick även med oss en skötbordsdyna (Bengt ska bygga ett skötbord och den dynan ska vi mäta efter, därför vi köpt en så tidigt) och ett bola smycke. Så nu låter jag som en ren med bjällra när jag går runt. Haha!
Vi bestämde oss tillslut för en emmaljunga nitro city i färgen jeans black. Super fin vagn som kommer att bli kanon! Den är mörk grå och insidan är vit med ljusgråa prickar.
Vi köpte också en massa båt saker så som flytvästar, kedjor, ankare och lite fler saker. Jag hittade beiga mamma byxor och en randig picknick filt från Hemtex.
Nu är Tobbe, Frida och Robin här och vi har precis ätit en massa tacos.

Puss!

Bild på vagnen, lånad från Google.