Var åttonde vecka har Jocke beredskap och då jobbar han 14-00 söndag-onsdag. Det betyder att jag är helt själv med kvällsmat, trötta barn och läggning. Behöver jag förklara hur tufft det är? 

Det började med att Vilja vägrar äta middag, så vi gick ut och då körde hon rakt in i en häck med cykeln. Skrubbsår, skrik och tårar. Hon vägrade cykla hem så jag fick gå med cykeln och vagnen med en tjurig tös bakom mig. Få i Tova gröt, läsa böcker, på med pyjamas på två barn som skriker och gråter. Tandborstning, försöker förklara för Vilja att jag inte kan sitta kvar tills hon somnar för att jag ska lägga Tova, vilket hon brukar förstå. Men inte idag. Efter en liten stund kommer hon in till oss gråtandes och då får hon krypa upp i vår säng och somnar på någon minut. Nu sover dem iaf och jag kan slappna av lite i soffan innan jag ska plocka ur och i diskmaskinen och plocka undan alla leksaker här nere. Jisses alltså, hinner inte med på mycket när Jocke jobbar. Men på torsdag är han hemma igen! 


Vilja med sin nya cykel! 

Jisses så längesen det var jag skrev här.. Men jag tappade lusten helt enkelt, var trött på att leta efter någonting att skriva om jämnt och ständigt. Jag är inte alls säker på att lusten kommer att infinna sig igen, men tänkte bara kika in för att säga hej och kanske uppdatera någon gång ibland. 

Ja Vilja blir ju hela 3 år om en vecka, det är ju helt galet! Har ju även fått en till dotter, lilla Tova. Hon har hunnit bli 8 månader och är en helt fantastisk liten busfia som är riktigt glad men har väldigt kort stubin. 

Just nu ligger jag på soffan, Vilja leker och ritar och Tova sover på altanen. Har hunnit med att dammsuga hela övervåningen, bytt alla sängkläder, plockat undan alla leksaker i Viljas rum och plockat upp en massa glassplitter från badrummet, en av mina damejeanner gick nämligen sönder när jag skulle rengöra den.. Dem är verkligen mina små bebisar så det kändes inte så kul. Får leta efter en ny helt enkelt. 

Nej nu ska jag fixa mellis till Vilja. 

Hade!