Provade att inte ta mina tabletter igår eftermiddag/kväll och inser nu att dem hjälper mig en del. Spydde som en gris kan man väl säga.
Tji fick jag! Ha.

Lika glad för det är jag och ska nu försöka sova några timmar bland våra nya påslakan. Har sovit så dåligt inatt.

Kom precis hem från stan. Vår bebis mår kanon och mina värden såg fina ut, skönt.
Hann med en lunch på Sultans med Tilda som vårt sällskap och köpte en fin stol från Åhléns som inte fick plats i bilen. Bra planerat. Vi är härmapor och köper samma som Tilda. Men vad gör väl det. Hon får se det som en komplimang. Vilket jag är säker på att hon gör.

Ikväll firar vi in våren på olika håll. Jag med mina tjejer i Vingåker, ett par av dem iaf och J i stan.

Nej nu kan jag inte hålla upp ögonlocken längre. Puss.

 

Emma, "Karlsson" har bilder från dagen här: http://hundraprocent.blogg.se/

Åh imorgon ska vi få se vår kotte igen. Hoppas den rör sig lika mycket som sist! Blir lite blodprov och så också, längtar.

Idag har jag umgåtts med mina efterlängtade tjejer. Det blev lager 157 för att säga hej till Frida, långt mys på Sultans, mer mys hos Linnea och sen tog jag med mig Karlsson hem för lyxig mat (köttbullar med spagetti) och ögonbryns plock på henne. Kul!
Nu ska jag slänga på nya påslakan som jag kan visa någon dag och sova.

Dem ser ut som äggen jag köpte idag. Påskäggen som vi ska ha framme året runt, tyckte Jocke. Då får det bli så.
Dem ligger i vattnet och bubblar, fick inte bort allt klistermärkes klet.

Puss.

Om ni undrar vad jag har på sidan av magen så är det ett födelsemärke.

 

Om ni undrar vad jag har på sidan av magen så är det ett födelsemärke.

 

Jag har lovat Sandra en liten uppdatering om hur magen ser ut, eftersom hon bor i USA så är jag illa tvungen.

Lägger upp bilderna i nästa inlägg för mobilen vill inte ladda upp inlägget om jag ska ha "lång" text och bilder.

Det är ungefär fyra veckor mellan bilderna.
Jag ser ut att ha en mega mage på den sista bilden, men den är tagen på kvällen och då brukar jag vara lite mer uppblåst.

Eftersom det inte gick (aldrig går) att lägga upp bilden med texten så har ni den här.

 

Idag har jag varit på jobbet några timmar, gick helt okej men är sjukskriven i helgen.
Mammas väninnor kom förbi och grattade, kramade och klappade på mig och magen.
Det var många på jobbet som tyckte att magen börjar synas. Våran bebis ligger rätt långt bak i ryggen så det är kul att det äntligen börjar synas nu.
Är ju ändå i vecka 18 (17+5) nu och på några syns det ju verkligen den här tiden och andra inte alls. Jag är i alla fall nöjd med min lilla kula.

Ikväll har jag beställt en massa smått från Ellos som kommer nästa vecka. Hoppas dem är mjuka och sköna. Än så länge har vi två små byxor, två bodysar, tre strumpor och två nappar. (Strumporna och napparna har vi fått) Har inte velat köpa något för tidigt men nu känns det ändå okej att börja handla lite saker.
Imorgon ska jag på akupunktur igen och sen ska jag fika med Tilda, länge.

Puss och god natt.

Varje kväll får jag ligga och klia Jocke på ryggen. För att han tycker det kliar så. Nu har han rotat fram sin ryggkliare som han ligger och kliar med på kvällarna.
I sängen.
Och jag tycker det är så äckligt! Har inget emot att ligga och klia honom men ibland får han faktiskt "sköta sig själv" och då åker den där jäveln fram.
Har alltid tyckt att ryggkliare är äckliga och vet inte riktigt varför. Konstigt.
Nåja, han får väl ha den. Jag har/gör säkert saker som han inte är så förtjust i.

Godnatt.

Idag har jag och Frida åkt runt och hittat en massa blommor som vi fick med oss hem. Vi började med att åka till Ekenäs Trädgårdshandel och jag fick med mig en tomatplanta och kruka.
Sen for vi vidare till Ingvalstorp där jag köpte två mårbackor, två plättar i luften, jord och mossbekämpning som ska spridas över hela gräsmattan.
Sen åt vi på Hot Basilika, så gott! Vi svängde förbi Ica maxi och utanför Barken restaurangen stod det en super fin pepperoni burk som användes som papperskorg/askkopp. Så jag kilade in till Barken och frågade om jag fick köpa två om dem hade några hemma. Han skulle beställa hem och ge mig två stycken. Är helt överlycklig och min tanke är att jag ska plantera i dem. På väg hem svängde vi förbi blomsterhandeln som ligger vid byggcenter och där hittade jag en ormhassel som ska ner i rabatten när vi börjar fixa med den.

Har precis ätit lite och ska sätta mig ner och skissa upp trädgården. Vi ska lägga sten på fram och baksidan och sten i rabatterna. Men måste skissa upp och se hur vi ska ha det.

Jag längtar så tills vi kan börja! Men prio ett är ju såklart sovrummet som ska bli klart innan vår älskade skrutt tittar fram.

Har altandörren öppen och hör hur det smattrar på rejält utanför. Super mysigt och stunder som denna känner jag mig så lugn och avslappnad. Jag älskar regn och åska.

Jag har verkligen sovit bort hela dagen. Vaknade 11.45 imorse, låg och piggnade till en liten stund sen kom Jocke upp och kröp ner under täcket. Han jobbar nätter nu och somnar ofta nere i soffan när han kommer hem. Var vaken ett par timmar, duschade myste och åt frukost. Sen var jag helt slut och gick upp till sängen för att vila lite och vaknar nu. Skulle träffat Tilda idag men jag är alldeles för trött.
Men nu ska jag försöka ta mig upp, äta lite och väcka Jocke. Hör att han också somnat därnere.

Puss

Idag har vi varit hundvakter till lilla Tilla, jag har plockat en massa vitsippor i skogen och varit på akupunktur. Mot illamåendet.
Har kräkts morgon och tre gånger ikväll. Är helt slut och ska försöka sova så snart som möjligt. Var första gången jag gick på akupunktur och fick nålar i örat, pannan, huvudet, handlederna och smalbenen. Ska tillbaka på fredag och hoppas innerligt att det hjälper. Vill verkligen slippa alla tabletter som jag tar nu.

Är lite deppig idag och vill bara vakna imorgon och må som en prinsessa. Vi får väl se. Drömma kan man ju göra.

Vi ligger fortfarande kvar i sängen och jag äter kex. Hjälper illamåendet rätt bra faktiskt. Ska upp och duscha snart tänkte jag.

Jocke ska ha lagfest här idag. 20 hockeykillar kommer hit och ska äta och dricka. Kvinnor får ej vara med så jag flyr bort till Toltorp där Albin och Frasse väntar. Mamma och Svenne ska på Katrineholmsgalan så ska kanske hämta dem ikväll. Men natten spenderar jag hos dem. Ska bli mysigt!
Ska kanske kila förbi Pernilla och Melinda och umgås, får se vad klockan blir. Men det vore kul, Melinda ska också ha sin första bebis och är tre veckor före mig. Alltid kul att prata graviditets snack med någon i samma situation.

Nej nu börjar grabbarna rulla in om två timmar, upp och hoppa!!

Puss

Kladdkaka

150 g smör
3 dl socker
1 dl kakao
1 1/2 tsk vaniljsocker
1/2 krm salt
2 ägg
2 dl mjöl

Smält smöret och låt det svalna något. Blanda ihop socker, kakao, vaniljsocker och salt. Rör ihop det med smöret. Rör ner äggen och häll till sist i mjölet. Blanda tills du har en jämn smet.

Smöra och ha havregryn i formen. (ströbröd går lika bra) Skjuts in i ugnen, längst ner på 200 grader i ca 13-20 minuter. Beror lite på hur din ugn gräddar, själv tog jag ut min efter 15 min.

Hoppas det smakar!


Sug efter något sött blev en gudomligt god kladdkaka. Jag hann inte ens vispa grädden, men lika gott ändå!

Jag kan inte förstå hur människor kan sätta ett barn till livet när dem inte ens kan ta hand om sig själva.
Vuxna människor.
Man ska inte ha barn om man inte vet själv hur man vill leva, om man inte har pengar eller förmågan att ge ett barn det bästa.
Att se barn som måste växa upp i en familj (om det ens är en familj) där mamma och pappa dricker, tar hem fulla kompisar på helgerna och bara har osunda förhållanden till ekonomi och om hur samhället borde fungera.
Det är hemskt och så fel. Det är aldrig barnens fel. Aldrig.
Man ska fan inte få ha barn om man inte kan ta hand om sig själv.

Min åsikt.

Jag sover så himla dåligt och drömmer jätte konstiga drömmar just nu. Varje natt vaknar jag på pricken kl 02, 05 och ibland 08. Jag vaknar, kollar på klockan, tänker på vad jag drömt och försöker sedan somna om. Vilket brukar ta ungefär 30-60 minuter. Sen är jag jätte trött på morgonen. Det är så irriterande.

Inatt drömde jag att jag skulle vara med i halv åtta hos mig med Andreas från mitt jobb, Isabel och Rebecka från min gamla klass.
Jag blev jagad av ett ex som försökte skjuta mig eller något liknande.
Och jag myste med en nyfödd bebis som fick mig att gråta av längtan efter min egen.

Varje gång jag ska vända på mig så vaknar jag också.. Kanske inte är så konstigt att jag sover så mycket och länge, men vill bara sova en hel natt utan att vakna. Är det för mycket begärt?


Söta strumpor som jag fick av Tilda när jag fyllde. Dem är så små.

 

Vi (Jocke) har fixat lite här hemma idag, spegeln är uppe på väggen och under ställde vi dit en av våra byråer som ska vara i nya sovrummet sen när det är klart och sekretären hamnade under tavellistorna i köket/matrummet. Blev rätt bra ändå.

Nu ska jag skryta lite smått.

Jag är så otroligt glad över att ha Jocke i mitt liv. Här hemma är det minsann han som diskar, tvättar och lagar mat. Just nu när jag knappt kan lyfta en kastrull utan att bli snurrig så fixar han med det mesta. Annars brukar vi hjälpas åt. Dock inte med tvätten. Jag måste erkänna att jag aldrig någonsin tvättar, men försöker skärpa mig. Just nu är jag inte till någon jävla nytta alls. Orkar inte med någonting men är som sagt så otroligt tacksam att ha min man som fixar. Utan honom hade det här blivit mycket jobbigare och jag hade säkert gått under jorden för länge sedan.
Tack för att du orkar med mig J.

Puss och god natt.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2641522/images/2012/pic_198773172.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2641522/images/2012/pic_198773172.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2641522/images/2012/pic_198773336.jpg" class="image">

Vi har bytt bort vår vita avlånga spegel mot denna runda. Jag älskar den! Den ska såklart upp på väggen men det får vänta.
Sekretären har vi fått av mamma och den ska stå i pyssel rummet sen. Är helt kär i den med. Att blanda nya och gamla saker som har en historia bakom sig gillar jag verkligen, hemmet blir mycket personligare och mysigare. Vi gillar det båda två och skulle nog tycka att det blev lite tråkigt annars.

Jocke visar Skorpan (grannkatten) vem som bestämmer. Hon försöker alltid gå in på våran altan där hon inte får vara, men nu börjar hon lära sig. Men man får vara med när Jocke går in, då försöker hon igen.

Jag har en hatkärlek till pelargoner. Jag tycker dem är så vackra samtidigt som jag någonstans i bakhuvudet tycker att det är lite utav en tant blomma. Men mårbackorna är dem vackraste och iår ska jag nog köpa hem några och se hur det blir. Kanske blir det en ny favorit ändå.

 

Vi var över hos Tobbe, Frida och Tilla igår ikväll och drack öl. Ja inte jag då såklart. Jag grävde i deras påskägg. Mysigt var det!

Här är Tilla, har svårt att tro att det finns en sötare hund.

Igår åkte jag och mamma till Norrköping för att umgås och kika lite i affärer. Fick med mig två fina oljelampor att ha på altanen, betalade ynka 98;- styck och hittade även en liten söt elefant att ha i det kommande barnrummet.

Idag är jag så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Ligger på soffan och sover till och från. Jocke tycker jag är så tråkig men kan inte hjälpa det. Hoppas jag är piggare imorgon.

Puss

Blev så glad av den söta lappen som satt på en bok som var inlämnad på jobbet av en gammal arbetskamrat. Har fått boken av Agnes tidigare, håller på att läsa den nu och den är riktigt rolig och bra. Rekommenderar den starkt till alla som är "på smällen"!

 

Ligger i soffan och myser. Äter chokladtryffel med kakaosplitter i, mums.

Beställde fond tapet till sovrummet förut idag också. Vi var inne på att måla vaniljvitt men sen insåg jag att vi nog inte skulle trivas i det. Har även varit inne på en ljus turkos färg men det skulle nog blivit för kallt för ett sovrum.
Så det blir vit tapet med en fondvägg som verkligen är Jag. Jocke tyckte den var lite för tjejig men att den nog fungerar ändå. Hoppas det blir bra.

Nu ska vi kila bort till Frida, Tobbe och Tilla (den super söta hunden som ser ut som en nallebjörn) för att titta på lyxfällan.

Puss

Kvällen har bestått av spel, goda mackor med varm choklad och film med Emma, Linda och Jocke. Väldigt mysigt. Imorgon fyller mamma år så det blir nog en tripp ut dit med tårta!

Puss och god natt.

Idag har jag mått oförskämt bra och hunnit med att plocka, damma och dammsuga i hela huset. Jimmy och Josefin var här på fika och jag bakade till och med äppelpaj. Sedan kom Johanna och Andreas över på middag. Väldigt trevligt.

Vi har haft en massa besök av söta påskkärringar här hemma och inte hade jag i tankarna att vi behövde ha godis hemma som dem skulle få men dem har fått mörk choklad och sura godisar. Tur att vi hade något hemma i alla fall.
Skärpning till nästa år!

Igår berättade Jocke för Alvin 4 år att han skulle bli pappa.
- är du säker på att det är du som är pappan då?
Fick han till svar. Haha!

Nu ska jag vila mer på soffan, är helt slut. Det var ju som ett helt gympa pass att dammsuga förut, haha! Jocke ska åka iväg och jobba kl 23, då ska jag minsann krypa ner i sängen. Om jag orkar hålla mig vaken tills dess.

Puss


Nu är jag hemma, så skönt. Det har inte riktigt varit så "glamoröst" som jag tänkt mig att vara gravid. Det är alltid något nytt som händer med kroppen, jag känner mig som en knarkhud som känner av minsta lilla och man kan väl säga att jag mer eller mindre sovit bort några veckor i soffan. Från vecka 7 har jag mått ständigt illa och kräkts en massa. Senaste veckan har jag inte fått behålla någon mat eller vätska, gått ner rätt mycket i vikt och därför har jag legat på sjukhus. För att få dropp så jag inte faller ihop.

Bebisen mår hur bra som helst, idag går vi in i vecka 15 och magen börjar visa sig vilket är kul.
Så om allt går bra så kommer det en liten skrutt i början på oktober, längtar.

God morgon!
Jag ligger på sjukhuset i Eskilstuna med dropp och får en massa tabletter titt som tätt. Kom hit igår kväll och efter sju försök på en massa olika ställen på har jag nu en infart som det så fint heter som jag får näring igenom. Vi mår bra men behöver kanske ligga kvar i helgen.

Anledningen till att jag skriver Vi är för att jag och J väntar en liten som just nu mår alldeles strålande i mammas mage och som igår hickade för fullt och boxades. (vilket vi såg på ultraljud)
Vi är så glada och förväntansfulla och längtar så efter Dig!

Vår kotte säger hej med sin lilla hand på bilden

 

Stängde igår och har varit uppe sedan kl 8. Ska snart åka till sjukhuset och sen hem och sova några timmar till innan jag åker vidare till Eskilstuna.

Puss.

Dem senaste tre dygnen har varit dem jobbigaste jag upplevt på väldigt länge. Har inte fått behålla någon mat eller något vatten alls och bara spytt upp allt som jag lyckats få i mig. Som tur var så har jag kunnat äta lite idag så vi slapp åka till sjukhuset iallafall. Men vågen visar minus tre kilo och det är jag knappast stolt över. Hade gärna gått upp tre istället och kunnat äta.
Tilda var förbi med blommor och tidning, älskade vän. Vad skulle jag göra utan dig?

Nu ska jag få i mig några digistivekex och vätskeersättning, sen ska jag sova.