I fredags var det helt oklart vad vi skulle göra, vi började dagen med att ta en cykeltur ner på stan för en frukost på Sultans. Efter det fick vi lite lunch hos Monica och Bengt. Runt kl 17 hade jag, Jocke och Charlie packat ihop en massa mat och åkte ut till Fiskeboda med Charlies båt.

Där var vi ute på sjön i ½-1 meters vågor där Charlie åkte wakeboard och jag ramlade runt i båten (icke berusad) när jag skrek bromsa för att Charlie släppt linan. Man kan tycka att jag ska vara väl förberedd på att Jocke ska stanna hela båten när det är jag som ger order om det, men jag var jag då inte, Haha!

Sedan grillade vi med alla vänner som skulle tillbringa natten på campingen. Vi hade ju självklart med oss sill, ägg, gräslök, gräddfil och knäckebröd!

Så lite midsommar mat blev det innan kött och potatisknyten med rotfrukter och whiskysås. Det spelades lite kubb då jag stod och grillade och sedan satt alla i ett tält och myste i regnet. Runt kl 1 var vi hemma och somnade helt utmattade. En helt perfekt midsommarafton enligt mig!

I lördags jobbade jag 16-00.15, efter detta åkte jag hem till Pernilla och Hampus där även Charlie och Jocke väntade, hällde i mig lite cider och kilade ner på Harrys. Där träffade jag min kusin och hennes snygga "kille" (Mårten), det var väldigt trevligt! När klockan var tre var jag lite lagom berusad så jag och Mårten köpte pizza (jag köpte till Jocke) och satte oss utanför Olympos.

När klockan var halv fyra så sa jag glatt god natt till dem två och cyklade hem. Mötte min kära sambo som hade tagit en annan väg hem. När vi väl hade lagt oss och skulle sova så kom det hem tre fulla karlar som ville ha sovplats, så det fick dem. Johan tänkte vara smidig och hoppa upp på balkongen men ramlade och tog emot sig med huvudet kan man säga, snyggt märke blev det i alla fall! Vid fem somnade vi äntligen och dagen efter åkte vi alla och åt frukost. Min helg har varigt så bra! Det är alltid roligt att hitta på en massa saker!

Idag jag har klippt mig och ska åka till Vingåker vid 16 för att fira underbara Nicklas!

Tyvärr så har jag inte tagit några bilder i helgen, men här är lite bilder från förra året när vi var ute med båten:








Dagen har bestått av lite jobb, bakning och besök av min pappa. Vi fikade och hade det mycket trevligt! Jocke ligger och sover, tänkte göra honom sällskap om någon timme, måste tvätta håret först bara. Imorgon ska jag jobba 08.30-16, sen ska vi försöka komma på någonting att göra på midsommar tror jag.

Det fick bli kladdkaka med färska jordgubbar och grädde.


Jag är fullkomligt förälskad i vår lilla lägenhet! Den är så perfekt! Läget är det bästa, balkongen är underbar och planlösningen kunde inte vara bättre. En liten tvåa som passar oss, jag trivs så bra! Jag vet inte när, men någon dag ska jag visa lite hur vi har det här hemma. Nu ska jag sova, God natt!

Jordgubbarna på balkongen börjar bli röda och kan nog bli klara till midsommar, så härligt! Idag åkte Tilda och jag till Marieberg och Ikea, fick med mig lite saker hem som jag kanske visar en annan dag. Det var väldigt mysigt i alla fall! Nu ska jag äta någonting och sen åka och jobba 21-00.15. Jag önskar alla en trevlig tisdag kväll!



I söndags natt hände det en olycka kan man säga.. Vi låg i sängen och jag skulle vända mig om och hannar på golvet istället, genom detta så stötte jag till våran tvätt korg, som i sin tur stötte till en lyckta och som i sin tur ramlade rakt på min LOB vas som var full med vatten och blommor. Där låg jag, naken (vi skulle faktiskt sova) och helt genomblöt bredvid min vas som nyss krossats. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta.
Det var vatten över hela sovrummet och glas med såklart. Kl 2 är ju ingen bra tid att börja dammsuga om man bor i hyreshus som vi gör, så Jocke svabbade och jag plockade glas. Nåja, det var väl inte så mycket att göra åt det tänkte jag och var lite ledsen.

Men så idag när jag kom hem så stod det en sådan vas full med pioner på köksbordet. Jag har ju den underbaraste sambon man kan tänka sig.
Jag älskar pioner och jag älskar Jocke!


Plockade underbara lupiner till min LOB vas idag.
Jag älskar att plocka vilda blommor på sommaren!