Jag hittar så mycket inspiration överallt. Jag längtar tills vi flyttar då vi sakta men säkert får bestämma hur vi vill ha det och bygga upp ett hem tillsammans.

Lite inspirations bilder

När jag bloggar så gör jag det mest för mig själv, för att det är roligt att läsa vad jag gjorde för ett år sedan. Sedan är det ju förstås skönt att skriva av sig. Olika funderingar som bara måste ut. Så vill ni läsa en blogg som uppdateras varje dag så är nog inte jag erat bästa val. Jag bloggar för mig egen skull helt enkelt. Och för mina vänner och familj såklart också, om dem är intresserade.

I alla fall.. Jag har ju varit i London med Tilda, Britt och mamma! Det var otroligt mysigt att strosa runt vid Notting Hill, se allt i centrum och äta fruktansvärt god mat. Snog var någonting vi provade på, (yoghurt glass med valfria tillbehör, själv valde jag färska jordgubbbar, hallon och mörk choklad) och jag älskar det! Det är nog den fräschaste och godaste glassen jag någonsin har ätit. Jag längtar tills det kommer något liknande till Sverige. Om det inte redan finns i Stockholm? Det finns en massa bilder från London men mamma har dem, men jag ska nog lägga upp några någon dag så ni får se hur vi bodde och vad vi hittade på.

En annan rolig sak som hänt är att mamma och Svenne har köpt ett hus i Toltorp, ett underbart litet gult hus. Så Jocke och jag har i våran tur slagit till och köpt deras hus i Marmorbyn! Jocke har sedan länge velat köpa det efter att hans mamma sålde det till min mamma 2006. Det är hans barndomshem och jag har bott där i ungefär ett år. Inflyttning sker i mitten på oktober, så snart är det dags.. Vi älskar båda huset och det ska bli helt underbart!

Nu ska jag titta lite på Grey´s Anatomy och sen göra min J sällskap i sängen.

God natt



Bild: Mamma och Svennes hus i Toltorp


Jag har alltid sagt att jag inte vill gifta mig. Har jag aldrig drömt eller längtat efter det. Kanske för att mina föräldrar aldrig gjort det. Jag försöker få min mamma och hennes Svenne att gifta sig efter 8 år, men Svenne säger bara "men hör du inte att det är farligt, man ska inte ta gift" ha ha.. jättekul. Verkligen. Inte.

 

Jag har aldrig förstått det här med att man ska bjuda in 100 personer, ha en jätte middag och en klänning stor som jag vet inte vad. Jag förstår faktiskt inte varför man ska gifta sig bara för att visa alla att man älskar varandra, är inte det en väldigt privat sak egentligen? Eller? Rätta mig om jag har fel. Eller nej, gör inte det. För man har ju faktiskt en egen åsikt och det här är min. Jag lär säkert ändra mig, men just nu, just idag så känner jag såhär. Punkt.

 

Jag har i alla fall sakta men säkert kommit fram till att jag vill gifta mig, även fast det låter farligt, Svenne. Jag vill stå med min älskade på en äng med vilda blommor runt omkring oss, i en vit, lätt klänning som är skön och vacker. Med en bukett som exploderar i vackra färger! Pioner är såklart ett måste. Jag vill gifta mig för att jag älskar den jag lever med och har barn och hus med. Dels som en livsförsäkring om någonting skulle hända och dels för att jag tror att vi skulle ha det så himla kul!

 

J, nu vet du. Det är bara att fria när vi sitter där med barn, för hus har vi ju redan. Börja planera, älskling!

 

Puss

 

En favorit

En annan favorit

 

..så är jag ledig imorgon!! Det känns nästan lite overkligt.

Det hugger till och gör ont när jag tänker på det, jag hoppas att det inte är sant, för i så fall vet jag inte vad jag tar mig till. DU kan inte göra såhär mot oss.
Jag har fintrosor, vardagstrosor och fultrosor. Till vardags använder jag ju såklart vardagstrosorna, men dem är inte så många så jag måste nästan alltid gå över till fintrosorna som jag annars använder när jag och J ska mysa. Fultrosorna ligger nästan bara i lådan och används aldrig, dem duger inte. Jag har i alla fall kommigt fram till att jag behöver köpa en himla massa nya trosor men drar mig in i det sista. Trosor är ju så dyrt, men ändå ett måste om man frågar mig. Varför får man bara tre trosor för 149 kr? Jag vill gärna att mina ska matcha min bh, men då kostar ju dem trosorna 89 kr styck! Jag skulle behöva köpa ungefär 10 st och det skulle alltså kosta mig ca 500 kr, om jag vill ha dem billiga.. Jag brukar köpa lite trosor här och där för att man inte ska märka att det kostar, men nu behöver jag. Någon som vet om det finns billiga trosor i London? Har ett par därifrån som är hur sköna som helst! Man kanske ska satsa på att köpa det där. Åker dit om exakt 14 dagar med mamma, Tilda och Britt. (Tildas mamma) Det kommer att bli hur kul som helst! Nog om trosproblemen för idag. Äta frukost och börja jobba kl 16-00,15.

Jag gillar dessa trosor, bilden är tagen från H&M:s hemsida. Undrar vems kropp dem har använt..

Jag är trött, helt slut i hela kroppen! Efter tre dagar med bara 9 timmars pass så ska jag imorgon få börja kl 16, ska bli jätte skönt. Jag kan inte slita mig från datorn även fast klockan är mycket och ögonen gör ont, det går bara inte. Fick träffa min sambo 10 minuter idag, (wohoo) han kom förbi jobbet och åt, sedan åkte han vidare till Rättvik för att kolla på bilar hela veckan. Så nu ses vi inte förrän på fredag, min enda lediga dag denna vecka.

Jag ska sminka av mig och kolla på ett avsnitt av Greys anatomy tror jag.

God natt alla fina.


För några veckor sedan bakade jag en massa cupcakes till Emma och Daniel.
Här är lite bilder på dem och deras inflyttningspresent som var en bakbok och cream cheese frosting till Emma.