Som ni märker så uppdaterar jag inte så ofta just nu. Jocke har semester så vi lägger ner mycket energi på saker här hemma och att vara med familjen. Men är säker på att jag kommer komma igång igen när allt är som vanligt.

Lite uppdateringar bara.

I torsdags var jag och Jocke i Norrköping för att gå på bio och äta trerätters. Vi såg "Känn ingen sorg" och jag grät mängder. Se den! Bästa någonsin.
Vilja var hos mamma och Svenne från lunch till sena kvällen och allt hade gått så bra.

Nya stolar till altanen är Äntligen köpta, efter två år utan. Eller vi ha haft fyra "fälla ihop stolar" och två låga korgstolar. Super trist, men nu är det så fint så!

Vilja är nu 9 månader och 10 dagar, hon kryper, reser sig mot allt, går när man håller i hennes händer och med lära-gå-vagnen med lite hjälp, älskar när man pussas, håller upp gosedjur mot oss som vi ska pussa på eller hennes mat som vi ska smaka på, sover helst i våra famnar och har 6 små tänder.
Hon väger 8570 g och är 67 cm, säger ofta mamma, pappa, nanna, ebba och en massa annat. Titta säger hon ibland också. Hon är super mammig och (äntligen) också väldigt pappig. Ibland är hon väldigt rädd för vissa människor och man märker klart och tydligt vilka hennes favorit personer är.

Det var det. Hoppas ni mår bra alla fina! Puss

Idag ska lille Alwin döpas, vi ska till Julita kyrka sen hem till Marmorbyn igen för fika i bygdegården. Vi ska försöka få med oss Alwins doppresent på ett smidigt sätt också.. Det får nog bli med hjälp utav skottkärran. Lägger upp bilder senare så får ni se vad vi har hittat på..

I måndags blev vi fotograferade av Sara Dahlfors som är så himla duktig! HÄR hittar ni henne. 
 
Några få bilder har ni här