Inatt hade vi ett inbrott och ett rånförsök på jobbet, vid rånförsöket blev jag skjuten, rakt i halsen och vaknade upp med ett ryck. Det har jag aldrig varit med om. Jag hade också fyrkant (det låter konstigare än vad det är) och var med på tv. Har börjat dagen med en dusch och ska straxt äta frukost, kl 14.45 åker jag till jobbet för ytterligare ett 15-00 pass. Men det ska nog gå fort. Jag känner mig trött och hängig idag, vill bara sova och läsa min bok.
Nej, frukost var det ja!
Jocke har semester och åkte i morse till sin syster i Lysekil för att sola och bada(?). Nåja, jag klarar mig fin fint utan honom!
Här hemma är allt lugnt, i förrgår var jag på promenad med lilla Julia på 14 månader, (hon satt såklart i vagnen) åh herregud så söt hon är! Stora mörka ögon och ett leende man inte kan motstå! Vi gick förbi min pappa för att hälsa på och plocka blommor, men sötungen hon ville mest sitta i famnen. Jag längtar så tills det är våran tur med att skaffa bebis!
Kvällen ska spenderas ute i Marmorbyn för att få mat och för att plocka svamp. Så nu tänkte jag ta mitt pick och pack och röra på fläsket! Sedan väntar ju alla goda små spökena på mig här hemma! En ny favorit, såklart!

Puss


Stänga ikväll också då. Känns som att jag är på jobbet hela dagarna. Fruktansvärt ont i magen har jag idag, så jag kommer nog inte vara så rolig. Göra sig iordning och sen ta cykeln bort, 15-00.15.
Jag är helt slut i hela kroppen! Har jobbar på Annas Gröna Rum torsdag, fredag och idag, det var fyra brud som skulle fixas. Själv gjorde jag små dekorationer som skulle vara i en kyrka, 20 stycken blev det! Allt jag lärt mig där har Emma lärt mig. Hon är så otroligt duktig florist, den bästa! I torsdags plockade jag med mig två 10-pack rosor hem som var lite dåliga och igår kväll satte jag mig ner och knåpade ihop mitt första försök till en brudbukett. Man får ju såklart bortse ifrån det fula snöret som skulle har varigt en helt annan färg, färgerna och storleken på rosorna som jag gärna hade haft lime/vita och rosa och kvaliten på rosorna som faktiskt skulle slängas. Men utöver det så är jag nöjd!

Rosor med pärlor och hjärtan på tråd