Kvällen har varit så lyckad! Var ute och åt på Harrys med Emma, vi hade det så himla mysigt och jag hoppas inte det dröjer länge innan vi ses igen. God mat, underbart sällskap och härliga samtalsämnen.
Imorgon väntar Stockholm och hotell med mamma. Men nu ska jag sova.

J har fixat utemöbler till altanen. Bordet ska behållas, kortas ner och kanske målas. Han tycker vi ska behålla "stolarna", men jag håller inte riktigt med..

I lördags var vi hos Marja på "Mirakel", hon är min massör och även mammas väninna. Varje gång jag är där så drar jag ett kort med vänster hand från en hög och i lördags fick jag kortet på bilden och jag måste säga att kortet passar mig perfekt just nu.

Igår var det 25 års fest i Sköldinge och det var så roligt! Härliga människor, roliga lekar och god mat. Kunde inte ha blivit bättre. Vi var hemma vid 01.30 och somnade rätt snart.

Idag har vi haft svärmor och svärfar här som har fixat och trixat i trädgården. Jag och Bengt har klippt alla träd och Monica och Jocke har krattat löv och rensat rabatterna. Så nu är trädgården redo för sommaren! Vi ska bara spraya på en massa medel på gräsmattan för att få död på all mossa som tar över. I sommar ska vi ta bort landet och plantera gräs där istället och så ska en stor buske bort. Det är så roligt att hålla på i trädgården!
Vi har också grillat för första gången i år och det blev kyckling, rotfrukter i ugn med rödvinssås och sallad.
Nu ligger jag som vanligt i soffan och kollar på "så ska det låta".
Just nu mår jag så bra och bara älskar livet.

Puss!

Jag är så trött så trött!
Idag var jag på sjukhuset och lämnade bland annat blodprov, efter stick i armvecken och ett på ovansidan av vänster hand så hittade hon ett bra flöde i höger handled, på sidan. Det var inte det roligaste, är nål rädd och blev rejält skakig och blek ett tag.. Men Jocke hjälpte mig och fick mig att tänka på annat.

Ska snart gå och lägga mig men tänkte se klart "Little shop of horrors". Älskar musikal filmer.

Imorgon är det 25 års fest i Sköldinge för Jens med alla underbara människor. Ska bli jätte kul!

Puss

Tänkte bara visa vad jag fick med mig hem igår.

Idag har jag varit på promenad med Frida och Tilla innan kl 11, fikat med min gulliga kusin, avnjutit årets första mjukglass med Nicklas och ätit underbart goda jordgubbar och blåbär med mjölk. Väldigt mysig dag!

Nej nu var det några dagar sedan jag bloggade. Skärpning!

Idag åkte jag, Tilda och Bea till Linköping för lite shopping och stros i affärerna. Jag fick med mig en tavla och sex fina koppar hem. Inget onödigt köptes och det var nog lika bra!

Imorgon tänkte jag kila förbi stan för att träffa min kusin. Ska försöka hitta något fint block att skriva i och ska kolla med Hudvårdguiden om dem har Neulash. Har funderat på att börja använda det länge då Sanna har pratat så gott om det, (men ett annat märke) så när jag såg i Emmas blogg att hon hittat det där så ska jag nog slå till!
Ska kila förbi polisen också. För det är som så att måndags när jag var över hos Linnea så såg jag en cykel utanför henne som såg ut precis som min, som blev snodd för sex månader sedan. "Mina" hållare till cykel lysena satt kvar på den så därför blev jag lite misstänksam, så jag fotade ramnumret och gick upp till Linnea för att ringa och kolla med polisen om det var samma nummer. Vilket det såklart va! Så dem skickade en bil som hämtade cykeln på en gång, så ska jag få hämta den på stationen. Är så glad över att den är tillbaka! Vilken tur jag har!

Nu tänkte jag sova. God natt alla fina!

Ligger i sängen med mobilen och kollar runt lite på internet. Kollade nyss på klockan och tror att den ska visa typ 23.30 eller så... Jag är helt slut och ska stänga ner för kvällen. Sov riktigt dåligt inatt då jag vaknade hela tiden och sov oroligt så jag får hoppas på att denna natt blir bättre. J ligger redan och snarkar bredvid mig.

God natt!

Igår blev jag ompysslad av mamma och Svenne i Toltorp. Jocke var i Sthlm på kalas så jag åkte ut till mamma och Svenne vid halv fyra.
Fick jätte god mat, mini marsmallows, Ben and Jerry glass och Irish coffee. Utan whisky då såklart! Vi tittade på en massa gamla bilder och myste hela dagen.
Drog mig hemåt runt 23.30 och somnade som en stock!

Nu ska jag få i mig lite kvällsmat och gå och lägga mig rätt tidigt.

Puss!

Har även denna kväll intagit soffläge efter hemmagjord hamburgare. Har köpt hem jordgubbar, vindruvor, banan och choklad så vi ska lyxa till det ordentligt ikväll.
Idag har jag varit inne i stan och fikat med Tilda, Bea och Milla. Vi satt i flera timmar och diskuterade allt mellan himmel och jord, så härligt! Tilda fick också sin tidiga födelsedagspresent, vi ska den 13 maj åka upp till Sthlm och gå på Dirty Dancing musikalen och jag längtar så! Blir nog övernattning hos Tina om det går med.
Nu ska jag smälta choklad och skära upp frukten sen ska vi njuta till Halv åtta hos mig och Grimm.

Puss

Stunder som denna känns allt som en mardröm. Orkar verkligen inte mer.

Jag ligger kvar i sängen och vaknar till, vaknade för en timme sedan och måste snart äta frukost då magen skriker efter mat. När Jocke åkte till jobbet imorse så drog han ner persiennerna. Så himla skönt med lite mörkt när man ska sova (vidare) ! Annars sover vi alltid med dem uppdragna, Jocke gillar att det kommer in ljus som man vaknar till medan jag gärna sover länge utan att bli väckt i onödan. När vi är klara med det andra sovrummet så får vi se hur vi gör då det är två fönster i det. Jag hoppas ju självklart på att han ger med sig nu när det börjar bli ljust så tidigt.

Nej, upp och hoppa! Dags för frukost!

Maten står på spisen och jag ska strax äta och sen vila en stund innan jobbet. Har jobbat 5 dagar i rad nu så det ska bli skönt med lite ledig tid i veckan!
Jag ska iallafall ta tag i våra träd här hemma och klippa ner dem en del. Och nästa helg ska vi förhoppningsvis börja med sovrummet, kul!
Nej nu ska jag fluffa till mitt potatismos och steka falukorv.

Puss

Vilket härligt väder vi haft idag! Själv har jag jobbat då det var som finast, men visst blir man iallafall glad när kunderna är på toppen humör och handlar tvätt och glass på rullande band!
Jag tänkte trycka i mig lite mackor och fortsätta kolla på kvällens film på 6:an, Trubbel i paradiset!

Här är ett par söta bilder på Skorpan, grannkatten. Hon är hur mysig som helst!

Puss!