1,3 mil har jag gått idag och det har varit underbart väder så jag köpte en sallad till lunch och satte mig vid ån som går igenom Ängelholm och bara njöt. Och åt då såklart.
Men ikväll började det regna och det blev riktigt ruggigt ute!
Jocke är iväg på avslutningsmiddag med dem på utbildningen, och jag ligger i sängen och ska nog sätta på en film och sova snart. God natt.

Minns ni att jag hade gjort någonting hemma som jag slitit så med?
Här är i alla fall resultatet av åtta timmars slit och underbar hjälp utav Tilda.

Det var grön först, är så nöjd med resultatet!

Återigen så har blogg appen inte fungerar.. Men nu så!

Vi är i Ängelholm och kom hit i söndags kväll, allt är toppen och dagarna går rätt så fort tycker jag nog.
Igår gick jag promenader och kollade lite på stan, det slutade med 1,3 mil ändå. Inte så illa!
Jocke kommer snart hem på lunch och jag tänkte försöka hinna tvätta håret innan så vi kan luncha tillsammans.

5,5 kilometer blev rundan idag, känns skönt! Nu står maten på spisen och Jocke är strax hemma, skönt!

Snorig tjej..

Natten var jobbig och Vilja vaknade gång på gång av täppt näsa. Idag har hon även lite feber men tror att det är tanden-som-inte-riktigt-gått-igenom som bråkar.
Jag tror vi ska ta oss ut på en långpromenad men just nu sover hon i min famn så det får vänta lite.

I tisdags var vi på sex månadskontroll på BVC. Allt såg bra ut förutom att Vilja hade gått ner i vikt, bara 25 gram, men att inte gå upp någonting på en månad är ju inte så bra. Vi kom fram till att det berodde på att hon fått en tand och därför har hon har ätit sämre. Men vi ska tillbaka om två veckor och se så det går åt rätt håll iallafall.

Idag var vi på babysång sen lunchade vi med mamma och Annica Halvarsson. Väl hemma så fick vi äntligen träffa Lina och Carl efter alldeles för lång tid. Vi tog en långpromenad och pratade av oss men skulle behövt några timmar till för att "komma ikapp" allt vi missat.
På kvällen kom Tilda, Bea, Milla och Emma ut för mys och fika.
En himla trevlig dag helt enkelt!

Nu försöker jag få Vilja att somna om här, har kämpat i snart två timmar. Hon är så snorig och täppt. Stackars liten, inatt får hon sova med mig i sängen igen.

Nya tag imorgon, god natt.

Det här försökte jag lägga upp igår:

Vilken tuff dag vi har haft! Har haft en tjej som har varit ledsen över det mesta och som nu sover sött i våran stora (läs lilla) säng. Hon vägrade sova i sin egna och vart hysterisk, har sett en till tand som inte riktigt har gått igenom än så det ömmar säkert en himla massa. Hoppas den bryter sig igenom under natten.

Vi började dagen med en promenad med Frida sen blev vi bjudna på lunch hos Linda i stan. Hon har precis flyttat till en super mysig liten etta och den passar henne perfekt! Vi tog en promenad upp till lövåsen för att kolla lite på rusta, möbelhuset, jysk och så. Jag hittade lamellgardiner att ha på altanen som vi ska åka och köpa på lördag.

I måndags och tisdags var Tilda här för att passa Vilja medan jag slet så med en sak som blev klar ikväll. Är så otroligt nöjd!! Det är en hemlighet för Jocke och jag har ingen aning om han läser bloggen nu så håller det hemligt tills på fredag.

Imorgon är det babysång kl 9... Alldeles för tidigt för min smak, men det är kul så.

Så nu är det sova som gäller, god natt!

Då har jag lagt mig till rätta i sängen för en (förhoppningsvis) god natts sömn.
Jocke åkte tillbaka till Ängelholm vid 17 tiden och Vilja somnade som en stock klockan 19, så har haft en hel del egentid ikväll. Dem senaste veckorna så har hon inte somnat innan 21 tiden så det var inte en dag försent!

Har hunnit plocka en massa, pysslat och tagit det lugnt med en stor kopp varm choklad. Var så sugen på chokladbollar men havregrynen var slut. Så typiskt!
Imorgon är vi några mammor som ska ses hemma hos en tjej som heter Ida. Det känns alltid bra att träffas och prata med andra mammor i samma sits.
Men nu ska jag sova, god natt!

Blogg appen har inte fungerat på några dagar, men nu så! Hoppas att den inte ger upp igen!
Jag ligger i sängen och ska strax gå upp, vi ska på babysim idag.
Igår var Tilda, Frida och Tobias här, vi åt mat, spelade sällskapsspel och hade det riktigt kul! Tur att jag har så fina vänner ❤

Nu ska jag gå upp och äta frukost, hej!

Idag fyller min fina mamma år.

Jag är så stolt över dig, när jag blir äldre så hoppas jag att jag är lika vacker och begåvad som du är. Jag älskar dig!

Dagen började i riktigt segt tempo, trött mamma och trött bebis. Idag har vi varit inne ganska så mycket men har ändå fått ihop 7 kilometer så jag är rätt så nöjd ändå.
Nu håller vi på att göra oss i ordning för att äta på Telegrafen med Jockes utbildnings kollegor.

Idag har jag gått gått och gått. Första rundan på ungefär 8-9 kilometer förbi stranden och förbi underbara hus och trädgårdar. Hem för lite lunch och sen ut igen och traskade igenom skogen och ner på stan. Det blev iallafall ungefär 1,4 mil idag och det känns i benen. Så härligt! Imorgon blir det mera promenader. Lyssnar på P3 dokumentär samtidigt och tiden springer iväg då, Vilja har sovit som en stock i vagnen hela dagen så det är också härligt!

Alla är så himla trevliga här nere och jag trivs så bra!

Idag såg jag en liten liten tand som är på väg upp, man kan till och med känna den. Det är ju alltså inte så konstigt att hon sovit dåligt, varit trött och ledsen.

Vi är så stolta över dig, vad tiden går snabbt och vad stor du börjar bli ❤

Dagen har bjudit på vackert väder, promenader, restaurang besök och två besök vid havet.
När Jocke slutat så gick vi ner på stan och åt pizza och sen gick vi ner till stranden med varsin öl och jordgubbar. Det blåste kallt på eftermiddagen så vi satte oss i en grop i sanden istället för att sitta vid vattnet och frysa. Men imorse var det väldigt skönt och Vilja tyckte det var spännande med vattnet och sanden och sprattlade för fullt i famnen. Det finns mycket snäckor här så ska plocka med mig ett gäng hem sen.

Nu ligger vi och tittar på tv och ska nog sätta på en film sen.

Godmorgon från Klitterbyn! Vi kom fram igår kväll och natten har varit rätt tuff, Vilja har vaknat varannan timme så lite trött är jag allt.
Jag har ätit två kiwi till frukost och känner att en riktig frukost skulle sitta fint. Ska ta en promenad nu ner till stranden och försöka hitta en affär.
Hej!

Jag och Vilja har varit vakna sedan kl 8, jag plockar lite här hemma och ska strax få Vilja att sova så jag kan få ta mig en dusch.

Idag åker hela familjen till Ängelholm och kommer hem på fredag igen. Jocke ska på utbildning och Infranord har fixat en familjestuga så vi kan följa med.
Det är svårt att veta vad och hur mycket man ska ha med till Vilja. Kläder, blöjor, resesäng, sängkläder, gym, vagn, ad droppar, leksaker... Ja ni med barn förstår mig kanske?
Jag måste packa till mig med ja, lätt att prioritera bort.

Nu ska jag få en trött tös att sova här.

Hem från Coop fick jag med mig en kaffebryggare. Vi har redan en så tror lillebror ska få denna.

Har tagit en promenad med Vilja nu på morgonen och väntar på att Jocke ska vakna så vi kan åka in till stan. Vilja ligger i sitt babygym och är riktig missnöjd. Om jag ska vara ärlig så tycker jag (vi) att hon är i en fruktansvärt jobbig period just nu. Hoppas den går över snart!
I stan ska vi fixa trä som ska bli en ram till en spegel och så ska vi åka förbi Coop bygg. Jag var där för kanske två veckor sedan på VIP kväll, dem hade bra erbjudanden och en tipspromenad. Igår ringde dem och berättade att jag vunnit andra pris!! Var där med Jockes mamma Monica och hennes Bengt och Bengt hade vunnit tredje pris som var en handukstork. Haha, kul ju!
Vad tror ni jag vunnit?

Äntligen klar med alla inbjudningar. Så himla skönt! Om alla kommer så blir vi 51 vuxna och 13 barn. 64 personer totalt. Tur att vi har en stor altan och trädgård, finns det hjärterum så finns det stjärterum.
Vi kom överens om att inte bjuda några vänner förutom Tilda och Simon och Frida och Tobbe eftersom dem är oss så nära.
Vi bjöd inte alla mina kusiner eftersom jag inte träffar dem så ofta och så bor många långt härifrån. Men dem flesta av Jockes kusiner är bjudna eftersom vi träffar dem så ofta.
Det var riktigt svårt det här och jag hoppas att ingen tar åt sig som inte blir bjuden.

Nu ska jag plocka undan här, Jocke och Vilja kommet snart hem med mat från Rhodos.

Jocke tog precis med sig Vilja in till stan för en massa ärenden. Passar perfekt då jag måste bli klar med namngivelseinbjudningarna.

Över till något helt annat.
Jag har mjölkstockning och inatt gjorde det så fruktansvärt ont! Nu börjar det bli bättre men är så himla öm och trött efter att ha sprungit ner och upp inatt och värmt vetekudden gång på gång.

Nej, dags att fortsätta!

Jag är trött i både huvudet och kroppen. Det känns att jag har jobbat idag, i trädgården alltså. Jocke gjorde upp en brasa för att elda upp grenar och annat och jag klippte ett äppelträd och (det är nästan klart) ett päronträd. Jag fixade även till våran stora jasmin buske som tog upp alldeles för mycket plats och så blir det ju så mycket blommor på den som luktar och jag får nästan migrän av den doften. Så det blir skönt med en minde buske i sommar! Än är det en del kvar att göra i trädgården men vi kämpar på och bra blir det.

Vi lyxade till det med grillat idag och åt palsternackspure, rödvinssås, sparris och rotfrukter. Gjorde även panacotta, det satt fint ska ni veta!

Men nu ska jag sova, hade nästan glömt bort att det inte är någon babysång imorgon. Hade ju varit fint om jag (för andra gången) hade stått där och väntat. Haha!
Nu ska jag sova. God natt!

Vi började dagen med babysim sen lite lunch med Melinda, hem för att bli upphämtade av Frida och Alwin och iväg till Lager 157 och Serholt.
Jag fyndade ett par kuddar jag kollat på i flera år och så blev det ett fint linne till mig själv!
Efter en kämpig kväll så har Vilja äntligen somnat och jag ligger i sängen och ska göra detsamma. Jocke jobbar natt den här veckan så sängen har jag för mig själv. Skönt!

Jag och Vilja ligger i sängen efter en härlig sovmorgon. Inatt skickade jag ner Jocke till soffan eftersom han snarkade så himla mycket att jag inte kunde sova.

Igår natt sov Vilja hela natten utan att vakna en enda gång, medan jag vaknade kanske fyra gånger för att springa fram och tillbaka för att se så hon andades. Så jag själv fick dock inte så mycket sömn.

Igår kväll var Frida, Tobbe och Alwin över och vi bjöd på hemmagjorda hamburgare, egenfriterade pommes och lökringar och så coleslaw till det. Väldigt gott! Jag fick mysa med söta Alwin, har så svårt att komma ihåg när Vilja var så liten även fast det inte var så längesen.

Idag ska vi ut till Toltorp och få lunch, ska ner och duscha och se om Vilja vill sova vidare här eller gå upp.