Då var det dags för kindtänderna.. Igår kände jag att en tagit sig igenom, så nu är det tre kvar. Hoppas bara att alla kommer samtidigt så det inte blir så långvarigt. 
I tre nätter så har hon vaknat väldigt ofta och till kl ett inatt så vaknade hon nog varje halvtimme. Tillslut la jag henne i våran säng och då vaknade hon "bara" varje timme. Hon får alvedon när hon har så ont men inatt kändes det inte som att den tog. 
Jag är helt slut men Vilja är pigg, hur är det möjligt?! Jag får försöka hålla mig vaken till 12 då hon ska sova middag, så kan jag vila lite då. 



Som jag skrev så ska Jocke jobba ikväll, vilket han har gjort måndag och tisdag också, lördag natt blir det också jobb men sen är han ledig hela december. Han har jour en vecka under julen men det är sällan dem behöver åka ut. 

Vi ska försöka sätta igång med Viljas rum och nu tror jag äntligen att vi har kommit fram till hur det ska vara. Bara lite småsaker kvar, jösses så skönt det ska bli att ha Vilja i ett eget rum, jag längtar verkligen!! 
Förra veckan provade jag att göra macaroner för första gången. Resultatet blev över förväntan! Har aldrig ätit det förut så vet inte hur bra dem var jämfört med andra. Men Tilda som jobbar på fik sa att dem var bra mycket bättre än deras, bra betyg! 
Danne och Martin var här en sväng i lördags och då försvann minst 8 st, alla ätna av Martin och Jocke, haha! 

Nästa försök kommer säkert inte bli lika bra men övning ger färdighet! Nu hade jag gjort naturella "skal" med rosa karamellfärg och Nutella fyllning. 




Letade runt tills jag hittade ett recept från en blogg som verkade vara bra, jag tar oftast recept från bloggar. Tycker det är lättare att förstå hur man ska göra då och om dem har kommit fram till något som fungerar bättre/sämre. Hittade även ett videoklipp av en känd bagare där han visar alla sina tips, extremt bra! 

Nu finns det en macaron kvar, den ska jag njuta av ikväll när Jocke åker till jobbet! Nu ska vi försöka ta oss ut på en promenad här, fint väder idag igen! 
Minstingen i familjen har vaknat rätt så tidigt dem senaste dagarna (för att vara hon). Mellan 7 och 8 har hon velat gå upp och jag har varit så trött! 
Men nu är vi precis nyvakna, skönt med en sovmorgon ändå. 
Igår var det dags för Vilja att gå till tandläkaren för första gången. Vi var båda med och fick lära oss lite nytt, Vilja sov igenom hela besöket men det gick så bra ändå, fyra tänder uppe och fyra nere har hon nu och fler lär nog komma snart. 
Nu har vi kommit hem från en trevlig glögg kväll hos Lina, Isak och Carl. Sanna, Robin, Max, Theo, Moa och Ella var också där. Himla trevligt! Det skiljer inte så mycket mellan barnen (förutom Max som snart fyller 3år) och det är så kul att se hur nyfikna dem är på varandra och se dem leka. 
Vi var nere på ljusshowen som är på gröna kulle, väldigt bra gjort faktiskt! 
Nu ska vi lägga vår lilla skatt och sen blir det Så mycket bättre med chips, grönsaker och dipp! 

Let the lördagsmys begin! 






Vilja har hällt ut hela russinpaketet och tar upp dem med munnen direkt från golvet och äter, hahaha!
Ja, så kan man ju också äta russin!





Klart att Vilja också ska ha en barnsligt fin ljusstake. Så himla kul med något som är lite färgglatt! 




Vilken otroligt mysig dag vi har haft! Underbart fika hos Isabelle med alla små kottar och mammor. Fick med mig rester av super fint kakel hem som jag ska hitta plats för någonstans! Vill så gärna byta ut det som är vid öppna spisen, men det kanske kan vara svårt. Det där får sambon lista ut! 
Iallafall, sen tog vi med oss Linda hem för mys och middag. Till kvällen var jag bjuden på klädbytarkväll hos Hanna med ett glatt och härligt gäng! Fick med mig lite fint hem och jag blev av med nästan allt som jag tog med dit. Det är så kul att någons "skräp" kan vara guld värt för någon annan. 

En dag fylld med skratt och glädje, precis så som jag gillar det. 

Annars mår vi bra, Vilja går nästan bara nu och hon är så duktig. Snart så ska vi börja med hennes rum också och jag längtar ihjäl mig! 

Men nu väntar sängen, imorgon ska vi gratta Tildas syster Agnes som fyller år. 
Hon är en av Luciakandidaterna, så rösta på Agnes! 

Hej! 

Vilja (Linda) provar mina kläder. Det här är ett linne, hahaha!