Jag packar för fullt här hemma för imorgon åker vi iväg! Vi ska till Rättvik på klassisk bilvecka först och sen får vi se om vi åker hem eller fortsätter åka runt. Idag har vi varit på bio i Nyköping med Hampus. Vi såg Batman och filmen var kanon bra men blev mest förtjust i den stora bioduken och dem bekväma stolarna! Det lär bli fler besök där. Nu ska jag fortsätta packa, vet inte hur mycket jag kan uppdatera bloggen när vi är iväg. Men det visar sig. Hej!

Idag har vi varit i Söderköping med mamma, Svenne och Albin. Vi började med att äta creps och sen skulle vi äta på Smultronstället men det var så himla lång kö så vi åt vid ett annat ställe. Jag och mamma delade på chokladfondue med glass, jordgubbar och bananer. Super gott! Jag fick ett jätte fint armband av mamma och så åkte vi förbi babyproffsen och köpte en röd babysitter. Mamma och jag kom precis hem efter att ha plockat svamp i skogen ett par timmar. Så nu ligger jag på deras soffa och väntar på att dem andra ska göra klart hemmagjorda hamburgarna. Lyx! Hoppas ni andra får en trevlig kväll!

Idag har vi städat här hemma och på kvällen åkte vi ut till Toltop där vi bjöd in oss själva på middag. J körde runt på deras åkgräsklippare och Albin och mamma fick känna lite sparkar från bebben. Albin tyckte det var lite konstigt men kul! Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll! Vi har inte gjort så mycket annat och dagen har ändå gått rätt snabbt. Imorgon kommer Felix hit med sina fina tjejer. Vi ska grilla och umgås. Blir kanske något dopp i sjön också om vädret tillåter. Såg ut som att det skulle bli väldigt varmt imorgon. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova.

Då var det semester! I fyra veckor ska vi slappa, äta gott, resa, fixa sovrum och mycket mycket mer! Idag har vi spacklat halva sovrummet, Jocke har hjälpt Monica och Bengt med att lägga tak medans jag var ute i skogen och plockade en massa svamp. Så ikväll har vi ätit svampmackor. Det var väldigt gott. Imorgon ska vi nog fortsätta med sovrummet och jag tänkte städa lite här hemma. Nu ska jag fortsätta kolla på Wallander. Hej.

Dagen har varit helt perfekt och super mysig! Började med att åka med Tilda, Simon, Linus och Emma till Söderköping för att gå på Smultronstället. Själv åt jag en glass med vanilj och nougat glass med kall hallonsås. Den var super god! Vi stannade till på Babyproffsen på vägen hem och jag köpte en mobil att ha över spjälsängen med tummen figurer. Stackarna som var tvungna att knata runt med mig i en baby butik, haha! Sen for vi hem i regnet, jag lagade mat och åkte sen till jobbet för ett 18-00.15 pass. Det gick bra och folk var glada. Efter jobbet så åkte jag till Harrys för att hämta J. Smet in för att få med mig honom och blev kvar en timme. Det var väldigt trevligt och mycket folk. Träffade min efterlängtade kusin också. Det var otroligt länge sedan jag va ute, senaste gången måste nog vara någon gång i november, december. Nåja, nu ligger jag äntligen här och ska sova och försöka masa mig upp imorgon rätt skapligt. Ska åka till Ullared på fredag och vill ju kunna somna imorgon. Det sparkar som sjutton i magen, tror vår lilla bebis har sovit gott hela dagen och vaknar när mamma är stilla. God natt.

Igår åkte vi till Stockholm för att umgås med och sova hos Jockes syster med sambo. Så igår lagade vi god mat och kollade på film. Idag har J gått på ett arme museum och jag och Johanna har gått på stan. Jag hittade jätte fin mobil att ha i vagnen sen. Blev helt kär. Så den fick följa med hem. Nu väntar vi på att varma mackorna ska bli klara sen väntar film och sängen ganska så snart. Puss

Ikväll bestämde vi oss för att gå ut och äta på Harrys. Försökte få med lite folk, men alla var upptagna. Vilket är rätt självklart när vi hör av oss en kvart innan. Det var soligt och fint så vi satt ute. Blev en tvårätters för oss båda. Sen gick vi på bio. Simon och Tilda skulle kanske med men Tilda var helt slut efter jobbet och Simon tränade. Så vi gick själva och såg Snövit. Se den inte. Den var otroligt tråkig och det hände typ ingenting kändes det som. Nu har vi kommit hem och lagt oss för att sova. Vi ska planera våran semester någon dag framöver. Den börjar vecka 30 och då har vi fyra härliga veckor tillsammans. Tanken är att vi ska åka runt en del i Sverige, men vart ska man åka? Ner till Göteborg är redan självklart. Jockes syster bor där. Jag vill ner till Skåne, ska kolla upp vad som är värt att se. Vecka 32 är det någon slags bil grej i Rättvik som Jocke vill åka på så vi ska nog upp dit några dagar med. Vi får planera det här lite bättre snart känner jag. Mår för övrigt toppen och bebisen sparkar och buffar varenda dag och dem blir starkare och starkare. Var hos barnmorskan förra veckan och magen ligger på 27 cm vilket är 4 cm mer än för fyra veckor sedan. Så magen ligger lite ovanför kurvan och Siv tror att vi kommer att få en liten skrutt på fyra kilo. Vi får väl se. Känner mig inte så stor men det smäller väl bara till snart! Nu ska jag släcka för ikväll. God natt.

Nu fungerar äntligen blogg appen igen! Det har varit riktigt irriterande.. Jag ligger ute på altanen och smälter maten. Har jobbar fem dagar i rad, imorgon är det 10-18 som gäller sen är jag ledig i två dagar. Ska bli skönt!! Igår var Jimmy och Robin här, vi grillade hamburgare och åt banan med choklad, glass och ananas till efterrätt. Vi tog en tripp ner till sjön och jag badade för första gången i år. Det var riktigt skönt i vattnet. Nu ska jag kolla efter någon film som vi ska se med lite jordgubbar och smält choklad. Puss