BM

2kommentarer

Då har vi varit hos BM för att kolla hur allt ser ut. Magen hade sjunkit ytterligare litegrann och hade inte växt något. Så det är som det ska vara. Fröken vart lite arg då Siv buffade på henne, det märkte man då pulsen höjdes rejält, haha! Elaka Siv!
Vi fick en ny tid på tisdag, om en vecka. Så om hon inte är ute då så ska vi svepa hinnorna. Det innebär att man "kör runt" med fingret vid livmodertappen så någon slags hinna lossnar. Det kan ibland sätta igång förlossningen.
MEN, mitt blodtryck var högre än det brukar vara och det kan vara ett tecken på att förlossningen är nära, så Siv trodde faktiskt att hon kanske skulle komma på fredag eller lördag. Vi håller alla tummar vi har!
Om hon skulle vägra komma ut så får vi tid för igångsättning när vi har gått 42 fulla veckor. Vilket är lördag den 20:de. Så då kan vi ju vara säkra på att hon kommer!

Så nu vet ni hur det ligger till.

2 kommentarer

Sandra

10 Oct 2012 09:56

Ja Lea älskar verkligen att rita, vilket är roligt. Åh nu är det inte långt kvar för dig/er. Förstår känslan att det inte gör så mycket att du gått över tiden. Lea kom samma dag hon var beräknad (40+0) men jag var inte heller stor alls, lite ont i ryggen men annars inga problem överhuvudtaget . Gick ju tom i skolan tills det startade. Men det enda man vill är ju att äntligen få träffa den lilla bebisen i magen :) hoppas allt går bra och lycka till :) kram!

Agnes

10 Oct 2012 12:44

Ah! En tisdag! :D

Kommentera

Publiceras ej