Nytt badrum

1kommentarer

Jag vaknade för en halvtimme sedan och ska nog inte somna om även fast det vore rätt så skönt. Vi ska åka och kolla på badrumsmöbler idag och vill åka rätt så skapligt så ska väcka Jocke snart.

Det är nämligen så att vi har fått vattenskada i vårt fina badrum på övervåningen och allt måste rivas bort in till balkarna. Tråkigt men som tur är så går försäkringsbolaget in!
Vi är ute efter ett fint badkar och någon fin kommod med dubbelhandfat. Det blir lite möblering inne i badrummet och tror det kommer bli riktigt bra, nu blir det ju som Vi vill ha det även fast det är fint som det är.
Dem ska väl riva ut det rätt så snart sen ska det stå och torka en månad ungefär. Så cirka en månad och tre veckor utan badrum... Vi har ju toalett på nedervåningen och ska fixa någon slags duschkabin till källaren. Det värsta är nog alla blöjbyten som vi nog kommer att göra i köket. Hoppas allt går fort!!

1 kommentarer

Sandra

04 Jan 2013 21:18

Tråkigt men kul att göra om det som man vill:) vi fick vattenskada i hallen och köket i somras (som orsakades av grannen) och det är inte kul att leva med snickare och så hela dagarna men fint blir det ju ich tur hade vi för ugnen och det gick att använda ändå:) hoppas allt funkar bra för er med viljas blöjbyten och så:D

Svar: Nej det blir nog riktigt jobbigt ett tag när dem är här och jobbar men det ska nog gå bra! Vi har en toalett på nedervåningen och ska få en provisorisk dusch nere i källaren :)
Johanna Frisk

Kommentera

Publiceras ej